Jeugdroeien

Bij de ARZV is een enthousiaste groep jeugdroeiers tussen de 10 en 18 jaar. Veel lol hebben met elkaar staat voorop. De trainingen zijn serieus, maar er wordt
ook veel gelachen. Naast het roeien worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een filmavond of een paasbrunch of ga je onderweg picknicken of een ijsje halen op de Mient. Ieder jaar wordt aan het begin van de zomervakantie een kamp georganiseerd: het Waterweekend.‚Äč

Als je het leuk vindt, kun je mee doen aan roeiwedstrijden. Samen met andere roeiers uit de omgeving ga je op het water de strijd met elkaar aan. Wie weet win je wel een lekkere taart of een medaille! Iedereen kan aan de wedstrijden mee doen, ook als je nog niet zo veel ervaring hebt. De sfeer is altijd erg gezellig. Het is leuk om met elkaar weg te zijn en eens bij een andere roeivereniging rond te kijken.

Jeugdbestuur
Er is een speciaal jeugdbestuur, wat gevormd wordt door ongeveer 5 jonge roeiers van de ARZV. Het jeugdbestuur organiseert alle leuke activiteiten buiten de trainingen om. 

Hulp van ouders
Betrokkenheid van de ouders bij het roeien vinden wij heel belangrijk. De instructeurs en het jeugdbestuur organiseren van alles, maar kunnen dat alleen maar doen met de hulp van ouders. Activiteiten zoals het Waterweekend vragen een grote inzet van iedereen, dus als ouders willen helpen zijn we daar erg blij mee. Ook voor het vervoer naar wedstrijden zullen we (bij toerbeurt) een beroep doen op de ouders. 

Theorie