Er geldt momenteel een vaarverbod.
Het vaarverbod vanwege ijs werd op 21-01-2019 om 11:08:41 afgekondigd.
Huidige temperature
1,33 °
Huidige windkracht
2 Bft
Huidige windvlagen
2 Bft

DiNHo ARZV

ARZV Roei is jaarlijks gastheer voor de jeugd- en juniorencompetitie van het district Noord-Holland (kortweg DiNHo). De datum voor de komende editie is 4 maart 2018. We hopen op weer een grote deelname. Bekijk hier de foto's van de DiNHo van 2017. 

De competitie
In de periode van september tot en met maart wordt iedere maand door een roeivereniging uit het district Noord-Holland een DiNHo-wedstrijd georganiseerd voor jeugdroeiers (t/m 14 jaar) en junioren (15 t/m 18 jaar). Het leuke daarvan is dat je iedere maand bij een andere vereniging op bezoek gaat en ook een keer alle deelnemers bij jouw vereniging kan verwelkomen.
 
Ieder team dat aan een DiNHo-wedstrijd meedoet, kan punten verdienen. Om opgenomen te worden in het eindklassement moet een team minimaal aan 4 van de 6 DiNHo-wedstrijden meedoen. De winnaars van de DiNHo-competitie kunnen meedoen aan de landelijke finale van de Juniorencompetitie, die door de KNRB wordt georganiseerd.
 
Wedstrijdonderdelen
De wedstrijden worden geroeid in C4* (voor beginnende ploegen) of in een 4* voor meer ervaren ploegen. Er wordt geroeid in de boten van de organiserende vereniging. Ieder team roeit twee afstanden direct na elkaar. Alle teams roeien een 400 meter. De jeugdroeiers roeien daarnaast nog een wedstrijd over 250 meter. De tweede wedstrijd voor de junioren gaat over 700 meter.
 
Naast de strijd op het water wordt er ook gestreden op de ergometers. Jeugdroeiers roeien een afstand van 250 meter. De junioren ergometeren 500 meter. 

Baankaart


Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is in handen van Koen Elbers. Voor vragen is hij bereikbaar op jeugdroeien@arzv.nl

DiNHo Documenten