211227-logo

Leren roeien

Wij bieden een 10-weken durende basis roei-opleiding (BRO) aan, waarin je de basis van het roeien leert. We starten in 2023 op 22 april met een gezamenlijke startbijeenkomst en ronden de BRO af op 15 juli.  Omdat het in het najaar vroeg donker wordt, is er in het najaar geen opleiding mogelijk. Je krijgt twee keer per week 1,5 uur les, gedurende 10 aaneengesloten weken, 20 lessen. Soms valt een les uit in verband met het weer. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs, die zelf ook bij de ARZV roeien. De lessen volg je in groepjes. We delen in overleg met onze instructeurs de groepen in.

Kosten

We bieden de basis opleiding aan voor €92,- Gedurende de opleiding start je lidmaatschap al (voorwaarde vanuit de KNRB). Tijdens je opleiding beslis je of je definitief lid van onze vereniging blijft of dat je na de opleiding stopt.

Tijden

De BRO kan aangeboden worden op verschillende momenten; zowel overdag, ’s avonds als in het weekend. Dit wordt in overleg met jou, je instructiegroep en de instructeurs, gepland.

Meld jouw voorkeur, maar ook wanneer je absoluut niet kunt. Denk aan overdag, de avonden door de week of juist in het weekend.

Wij proberen hier natuurlijk rekening mee te houden.
Het aanmeldformulier vind je hier.

img-8475

Open vlot

Aan het einde van de opleiding roei je af. Je kunt nu zelfstandig het water op in het boottype waarin je het afroeien hebt gedaan. Na de opleiding  is er op maandag om 19.00 uur een 'open vlot'. Met andere startende roeiers krijg je de kans om meer roei- ervaring op te doen en een ploeg te vinden.


211227-logo

ADRESGEGEVENS

ARZV Roei
​Beverdam 1
1822 AA Alkmaar
siraterces.[antispam].@roei.arzv.nl

o-1dtdoi8tc1ot1uth19lr1baqnli7