211227-logo
 

NH tocht

Zondag 16 juni 2024

Inschrijven vanaf 15 april 2024
Sluitingsdatum 1 juni 2024

In 2024 kunnen de marathonroei(st)ers hun hart weer ophalen op zondag 16 juni 2024.

De NH tocht is een aantrekkelijke marathontocht (70 km), van de Alkmaarsche ARZV.
Deze tocht voert door het mooie Noord-Hollandse landschap. Vanuit Alkmaar, via Wormerveer naar Neck en terug naar Alkmaar. Breed en smal vaarwater wisselen elkaar af, soms met lage bruggetjes, waar “slippen” en/of “vallen” noodzakelijk is.

De NH tocht kent de “Bram Swart” wisseltrofee toe aan de dagwinnaars. En de uitslag telt tevens mee voor het klassement Marathonwedstrijden van de KNRB.

De inschrijving voor deelname aan de NH tocht van 2024 vindt plaats via het KNRB-inschrijvingssysteem. Binnen verenigingen wordt dit gecoördineerd door het secretariaat e/o de wedstrijdcommissaris. Buitenlandse deelnemers kunnen bij ofni.[antispam].@knrb.nl Een inlogcode aanvragen en zo hun leden invoeren in het KNRB-inschrijfsysteem.

De 70 km kan worden geroeid in C4x+, C2x+, Wherry (alleen door ervaren roeiers).

Er kan ingeschreven worden voor Wedstrijd integraal, Prestatie integraal (de hele afstand met dezelfde roeiploeg), of Estafette (met maximaal een dubbele bezetting).

De route is goed mee te fietsen en er zijn onderweg een aantal geschikte wisselplaatsen, zowel voor de Prestatieploegen (stuurwissel) als de Estafette (wissel hele ploeg).

Water- én fietskaarten:
fietsroute-noordhollandtocht.pdf
routekaart-1.pdf
routekaart-2.pdf
routekaart-3.pdf
routekaart-4.pdf
routekaart-5.pdf
routekaart-6.pdf

Ploegen die zich inschrijven kunnen een mail sturen aan de coördinator NH TOCHT als zij gebruik willen maken van een boot van de ARZV Roei op 16 juni.

Kosten € 7,50 per roeiplek. 

Vanaf 15 juni kan de ARZV beschikbare boten toewijzen.

Aan het eind van de dag is het mogelijk om alle mooie ervaringen uit te wisselen bij de Roeiersmaaltijd, waarvoor ingeschreven kan worden via het emailadres:

thcotHN.[antispam].@roei.arzv.nl

foto-noordhollandtocht-2foto-noordhollandtocht-1


211227-logo

ADRESGEGEVENS

ARZV Roei
​Beverdam 1
1822 AA Alkmaar
siraterces.[antispam].@roei.arzv.nl

o-1dtdoi8tc1ot1uth19lr1baqnli7