211227-logo

 
 

NH tocht

Regen, wind, hagel, storm en zelfs onweer passeerden de revue afgelopen zondag 16 juni 2024. Maar liefst 11 boten en ruim 70 deelnemers deden mee aan alweer de 26e Noord-hollandtocht. Gelukkig eindigden de dag met een heerlijk zonnetje en heel veel blije gezichten.

Namens de ARZV en het NHT-team, bedankt allemaal voor jullie deelname! en tot volgend jaar.

Hier de uitslagen van de NH-tocht 2024!

uitslag-2024-nh-tocht-klassementen
 
uitslag-2024-nh-tocht-overall

In 2025 kunnen de marathonroei(st)ers hun hart weer ophalen.

Algemene informatie

De NH tocht is een aantrekkelijke marathontocht (70 km), van de Alkmaarsche ARZV.
Deze tocht voert door het mooie Noord-Hollandse landschap. Vanuit Alkmaar, via Wormerveer naar Neck en terug naar Alkmaar. Breed en smal vaarwater wisselen elkaar af, soms met lage bruggetjes, waar “slippen” en/of “vallen” noodzakelijk is.

De NH tocht kent de “Bram Swart” wisseltrofee toe aan de dagwinnaars. En de uitslag telt tevens mee voor het klassement Marathonwedstrijden van de KNRB.

De inschrijving voor deelname aan de NH tocht van 2025 vindt plaats via het KNRB-inschrijvingssysteem. Binnen verenigingen wordt dit gecoördineerd door het secretariaat e/o de wedstrijdcommissaris. Buitenlandse deelnemers kunnen bij ofni.[antispam].@knrb.nl Een inlogcode aanvragen en zo hun leden invoeren in het KNRB-inschrijfsysteem.

De 70 km kan worden geroeid in C4x+, C2x+, Wherry (alleen door ervaren roeiers).

Er kan ingeschreven worden voor Wedstrijd integraal, Prestatie integraal (de hele afstand met dezelfde roeiploeg), of Estafette (met maximaal een dubbele bezetting).

De route is goed mee te fietsen en er zijn onderweg een aantal geschikte wisselplaatsen, zowel voor de Prestatieploegen (stuurwissel) als de Estafette (wissel hele ploeg).

Water- én fietskaarten:
fietsroute-noordhollandtocht.pdf
routekaart-1.pdf
routekaart-2.pdf
routekaart-3.pdf
routekaart-4.pdf
routekaart-5.pdf
routekaart-6.pdf

Ploegen die zich inschrijven kunnen een mail sturen aan de coördinator NH TOCHT (thcothn.[antispam].@roei.arzv.nl) als zij gebruik willen maken van een boot van de ARZV Roei in 2025.

Kosten € 7,50 per roeiplek. 

 

Maaltijd
Aan het eind van de dag is het mogelijk om alle mooie ervaringen uit te wisselen bij de Roeiersmaaltijd, waarvoor ingeschreven kan worden via het emailadres:

thcotHN.[antispam].@roei.arzv.nlfoto-noordhollandtocht-2foto-noordhollandtocht-1


211227-logo

ADRESGEGEVENS

ARZV Roei
​Beverdam 1
1822 AA Alkmaar
siraterces.[antispam].@roei.arzv.nl

o-1dtdoi8tc1ot1uth19lr1baqnli7