211227-logo
 

Roeien bij de ARZV

De ARZV bestaat al ruim 100 jaar en is de grootste roeivereniging in het noorden van Noord-Holland. Iedereen kan leren roeien en dat zie je bij onze leden: van jong tot oud, van beginner tot oud-toproeier. We zijn een vereniging waar alle leden hun steentje bijdragen, bijvoorbeeld door bardienst te draaien, instructie te geven, jeugd-coach worden of te helpen bij activiteiten.​

Gezelligheid staat voorop

Roeien en gezelligheid horen bij elkaar. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een BBQ, tapasavond of een interessante lezing. Ook worden er tripjes naar het buitenland georganiseerd. En bij een vereniging van ruim  100 jaar oud horen natuurlijk ook tradities. Zo wordt iedere nieuwe boot feestelijk gedoopt.

Toertochten

ARZV Roei ligt mooi aan de Hoornse Vaart in Alkmaar. Vanaf daar kun je alle kanten op: een rondje door de Alkmaarse grachten of richting Koedijk, Oterleek, Akersloot of Heerhugowaard. En wil je eens een keer ergens anders roeien? Ook dat kan! Overal worden toertochten georganiseerd voor roeiers.

Jeugd

Bij de ARZV is een enthousiaste groep jeugdroeiers tussen de 10 en 18 jaar. Ook bij hen staat het hebben van veel lol met elkaar voorop. Er wordt hard getraind, maar er wordt ook veel gelachen. Naast het roeien worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld het jaarlijkse water-weekend, een filmavond, een paasbrunch of een ijsje halen op de Mient.

Wedstrijden

Als je het leuk vindt, kun je mee doen aan roeiwedstrijden, landelijk of regionaal. Iedereen kan aan de wedstrijden mee doen, ook als je nog niet zo veel ervaring hebt. Het is altijd leuk om met elkaar weg te zijn en eens bij een andere roeivereniging rond te kijken.


211227-logo

ADRESGEGEVENS

ARZV Roei
​Beverdam 1
1822 AA Alkmaar
siraterces.[antispam].@roei.arzv.nl

o-1dtdoi8tc1ot1uth19lr1baqnli7