211227-logo
 

Herinneringen aan Gaygames 1998

Geplaatst op 27-05-2022  -  Categorie: Openbaar  -  Auteur: Mark Warmer  -  Bron:

Velen zullen zich dit niet herinneren, maar ik des te meer en zeker in deze Pride-week in Alkmaar is het leuk om terug te kijken naar een bijzonder evenement, dat in 1998 in Amsterdam plaatsvond.

Ik kwam via de social media bijgaande website tegen en zag daar ook het artikel over de finale skiff. Het artikel gaat over de dames-finale die niet zo sterk bezet was, maar ik mocht de finale in de skiff roeien en heb de medaille nog ergens in de kast liggen :-) Daarnaast heb ik in de Holland-gay-8 gevaren (dat was goud! letterlijk en figuurlijk.) en roeide ik met Paul Benneker in de 2x. Dat was wel bijzonder voor Paul, want die viel vlak voor het evenement in omdat mijn roeipartner uit Amsterdam zich vlak voor de gaygames blesseerde. Paul heeft achteraf het leukste evenement meegemaakt wat hij nooit van tevoren had gedacht en we gingen samen ook met een medaille naar huis.

Als je het youtube-filmpje bekijkt kun je Paul en mij zien als de medaille wordt uitgereikt aan de dame waar het filmpje over gaat. Een leuk beeld om terug te zien hoe ik 24 jaar geleden de ARZV-kleuren heb kunnen laten zien op de Bosbaan.

groeten uit een lekker warm Turkije op dit moment, en ik ben benieuwd of mijn eerste nieuwsbericht op de nieuwe site goed gelezen wordt ;-)

Mark.211227-logo

ADRESGEGEVENS

ARZV Roei
​Beverdam 1
1822 AA Alkmaar
siraterces.[antispam].@roei.arzv.nl

o-1dtdoi8tc1ot1uth19lr1baqnli7