211227-logo

Nederlands Kampioenen op succesvolle Northwave Regatta

Geplaatst op 29-05-2022  -  Categorie: Openbaar  -  Auteur: Koen Elbers

Afgelopen weekend bleek de Northwave Regatta een zeer succesvol evenement voor de ARZV Roei! Cuup won het J16 skiff-veld en trapte daarmee een reeks topprestaties van onze junioren af.

Nederlands Kampioenen in de M16 2x werden Pien Eijskoot en Sunny de Haas! Geweldig gedaan!? Ook Auke Kloosterman wist met z'n maat Gunnar van Aegir het dubbelveld van de J18 te winnen: nog een Nederlands Kampioen!?

Verder waren er op zaterdag A-finale plekken voor Siebren en Stan in de 2x J16 (6e! op hun eerste WAB-wedstrijd!), een 4e plek voor Sunny en Pien in een combi 8+ M16 en een 4e plek voor Joost en Auke in een combi 4x.

Zondag roeide Demi naar een 3e plek in de 4x met ploeggenoten van 't Spaarne en Die Leythe. Tos wist met Reijer van De Hoop een keurige 2 plek in de B-finale te behalen in het sterk bezette J18 2x veld waarin Joost van der Sluis met Jelmer van de Zwolsche,4e werden in de A-finale.

Na hun super spannende race in de 2x moesten Joost, Auke en Tos ook nog in de 8+ starten, Pien stuurde de jongens naar een keurige 2e plek.

Klasse gedaan allemaal! Natuurlijk ook alle coaches en supporters, bedankt??!